Sobrbifer durules - neolnost

Dobrý den, mám špatné výsledky krve, lékař mi předepsal Sobrifer, užívám jej asi 3/4 roku, ale v posledních dnech mi z něj býva nevolno - malátnost, točení hlavy, únava. Měla bych tento lék přestat užívat? zda je to tímto lékem si nejsem úplně jistá, zatím jsem to s přesností nevypozorovala a ani jsem nikde nenašla, žeby si někdo na toto stěžoval u tohoto léku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše mi chybí údaj o tom, že Vám byl dělán kontrolní krevní obraz, Sorbifer spíše dělá zácpu, černou (tmavou stolici), nesnášenlivost...příznaky které popisujete spíše odpovídají anemickému syndromu... ale samozřejmě mohou být způsobeny nastupující virosou, opravdu únavou, krční páteří-blokem krční páteře. Navštivte svého praktického lékaře a poraďte se s ním.

MUDr. Bohumil Skála
MUDr. Bohumil Skála

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: VALY 216 s.r.o. Lanškroun

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x