Špatná erekce v 17 letech.

Dobrý den, prosil bych o zhodnocení následujícího případu. Již půl roku mám problém s erekcí při masturbaci. Někdy se dostaví dobrá, někdy téměř žádná. Orgasmus mám ale vždy, i když mi v ruce zbyde třeba jen zvadlá guma. Dělám si dobře většinou každý den. Někdy ráno i večer. Není právě to problém? Není při tak časté frekvenci vzrušivost menší, než když to člověk nepraktikuje třeba týden a pak je, takříkajíc " nadržený"? Nebo to je špatným způsobem masturbace? Víte, dělám to velmi rychle, abych cítil nějaké příjemné pocity , levou rukou a spíše ho jakoby mačkám než že bych rukou jel nahoru a dolů. Ale hlavně to musí být hodně rychlé a ještě vyvíjím tlak v pánevní oblasti pod penisem, čímž se pocity zvýrazní. Zdá se mi, že když s tím na pár sekund přestanu, penis ztvrdne. Když pak ale zase začnu, erekce opět nic moc Bojím se, že se mi při prvním sexu erekce nedostaví, ačkoliv sex asi bude úplně něco jiného, než co prožívám při své masturbaci. Děkuji Vám pane doktore za odpověď, snad se dočkám nějaké pomoci . Jaroslav

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kvalita erekci se při masturbaci moc hodnotit nemá. Erekce dostatečná k pohlavnímu styku a uspokojení partnerů je dostačující. Jestliže dosáhnete vyvrcholení, tak nemůže být erekce špatná

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Příznaky spojené s Crohnovou chorobou ovlivňuje také menstruační cyklus
Roztroušená skleróza: s psychoterapií se žije lépe
Články: Roztroušená skleróza: s psychoterapií se žije lépe
Léčba roztroušené sklerózy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: