Spermiogram

Dobry den priatel bol dnes na odber spermii a mam dotaz či je to v norme a podarí sa nam prirodzene.ejakulator 4.ml pohyblivost 50% 2,3 morfologie 80% Koncentrace spermií na jeden ml: 80milionu na ml, invasni pohotovost 2000 , pridatne bunky plus dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po vyšetření Vám nikdo nesdělil žádný závěr? Pohyblivost spermií je hraniční, ostatní výsledky jsou v normě. Přirozené otěhotnění tedy není vyloučené.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x