Spineni mimo cyklus

Dobry den mam uz asi 3 roky problem.... antikoncepci beru asi uz 5 let a az pred 3 lety mi zacali tyto obtize...Spinim mimo menstruacni cyklus vetsinou to byva u prostred a pak u konce pred pravou menstruaci....spineni trva vetsinou 4 dny nekdy i krvacim uplne....s mim gynekologem to resime tak ze mi nekolikrat zmenil antikoncepci ted uz mam 6druh ale porad prolem nemizi....nemuze to byt naky zdravotni prolem???Muj gynekolog mi akorat udelal ultrazvuk bricha ten byl nastesti poradku....antikoncepci sem zkousela i na mesic vynechat ale nic nepomaha...mit to 3krat do mesice je docela otrava a docela mi to prekazi i v sexualnim zivote...uz nevim jak dal?? nemuze byt neco ve me spatne?Predem dekuji za odpoved Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! Je-li to tak, jak popisujete, učinil bych pokus s vysazením HAK na 6-12 měsíců. Než pokus vyhodnotíte, dopřejte tělu minimálně 3-6 měsíců na to, aby se z umělých hormonů vzpamatovalo a rozvzpomnělo se na svůj přirozený cyklus. Pokud budete menstruovat pravidelně bez špinění, přimlouval bych se za to, abyste hormonální antikoncepci už nebrala.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: