Spineni a krvaceni mimo menstruacni cyklus

Jiz paty mesic uzivam antikoncepci Natalya.Stim,ze kazdy mesic po menstruci asi tak tyden mam klid a pak zacnu spinit,mam pravidelne kazdy den krev a neustupuje to,cize se da rict,ze krvcim cely mesic.Toto se mi deje od zacaku jak jsem nasadila antikoncepci,jedine jeden mesic byl klid jinak porad to same,Muj lekar mi tvrdil,ze to chce ca kym si me telo zvykne na antikoncepci,Jelikoz nevim co mam delat a meho partnera to u take obtezuje obracim se na vas a prosim o radu.Jinak v mi nulosti jsem brala antikoncepci Cilest a nikdy jsem nemela sni zadny problem a uzvala jsem ji 5 let,Ted po deviti lete pauze jsem zacala uzivat Natalyi a mam jenom prblemy ktere me uz opravdu hodne obtezuji. Jinak vysetreni mam vsechny v poradku.Prosim Vase doporuceni co delat. Predem moc Dekuji

Odpověď odborníka:

Milá Katko, věřím že vás tento problém obtěžuje a vzhledem k tomu, že ani za 5 měsíců nedošlo ke zlepšení, tak bych antikoncepci změnila. Může se stát, že právě tato HAK vám nesedla a po změně nebudet mít žádné obtíže. Klidně se můžete vrátit k užívání Cilestu. Domluvte se s gynekologem a přeji vám ať po změně antikoncepce vaše problémy ustanou.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
problém | Od: Andrea | 30.10.2015 10:21
Dobrý den, jdu Se poradit :-( minulý pátek jsem dostala
Ms a vzala jsem si první prášek antikoncepci Natalya a
dnes ještě špiním myslíte, že to je normální ?
Antikoncepci beru po 6 letech 3
reagovat
re:problém | Od: uLékaře.cz | 30.10.2015 13:01
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak vyzrát na gynekologické záněty
Články: Jak vyzrát na gynekologické záněty
Infekce a záněty ženských...
Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Články: Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Naše sexualita a sexuální...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Články: Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Jedná se o rozšíření žil...
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Braní drog zvyšuje riziko přenosu infekčních chorob
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: