Špinění před menstruací

Dobrý večer, jsem 15 měsíců po embolii, dlouhý let a HAK, nyní jsem bez HAK. Vloni v květnu jsem podstoupila miniinterupci ze zdrav. důvodů.Od srpna lons.roku jsem špiněla kolem poloviny cyklu a před menses.Letos už to je vždy před menses asi týden.Menses po 23 dnech je to normální? Špinění je dost nepříjemné, zvyšuje se při stolici,V onkol.gynek.centru-vše ok:cytologie-CAM,USG,onkomarkery-vše o.k.Můžete mi to vysvětlit, případně poradit co s tím?Také máme jet na dovču a menstruace neustálým posunováním a zkracováním cyklu vychází na dovolenou, dá se s tím něco uděllat posoupnot, oddálit i po prodělané embolii? Děkuji

Odpověď odborníka:

Po embolii před 14 měsíci bych si rozhodně netroufl nasadit vám hormonální léčbu, která by cyklus upravila nebo jinou která ovlivňuje srážlivost krve,raději bych se smířil se špiněním. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: