Špinění s tělískem

Mám nitroděložní tělísko (klasické) již více jak tři roky. Celou dobu bylo vše v pořádku, ale nyní již 2 týdny "špiním". Nemám žádné bolesti, ani problémy. Mám trochu strach, co by to mohlo způsobovat.... Můžete mi poradit, čím to může být?

Odpověď odborníka:

Milá Martino, špinění se při nehormnálním tělísku může objevit a může se jednat o normální stav. Vždy je ale vhodné navštívit gynekologa, který jak při vaginálním vyšetření, tak pomocí ultrazvuku zkontroluje polohu tělíska a příčinu špinění. Proto i vám musím doporučit návštěvu lékaře. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x