Spondylofyty

Dobry den, dlhsiu dobu ma trapili bolesti chrbta a pichanie na hrudi. po absolvovani RTG hrudnej chrbtice mi bola diagnostikovana skolioza a spondylofyty. Chcem sa opytat, ci tieto "vyrastky" mi mozu sposobovat aj bolesti v podbrusku. Dakujem za skoru odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné by to samozřejmě bylo pokud by výrůstky "tlačily" na nervy, které inervují podbřišek. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: