Sport po angíně

Dobrý den. Minulý týden mi lékařka našla angínu. Šla jsem k ní s jiným problémem a diagnóza mě překvapila, protože jsem neměla žádné příznaky, které by pro angínu svědčily. Dostala jsem penicilín, který doberu za dva dny. Ráda bych věděla, zda mohu jít příští týden cvičit pilates. Každý den chodím na procházku, ale nestačí mi to a cítím, že mi chybí pohyb. Připadám si zdravá, teploty nemám a ani jsem neměla, ale nerada bych přecenila své síly a přivodila si návrat nemoci. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych alespoň týden po dobrání antibiotik ještě necvičit, aby nevznikly komplikace ( ledviny, klouby, srdce).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: