Srdce

Dobrý den, před 2 roky mi byla provedena ablace, diagnóza zní - předčasná depolarizace síní. Rok, po té se mi objevilo bušení srdce znovu, ale během pěti minut odeznělo po medikamentu Conkor. Prosím o radu, zda se mám znepokojovat. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Jste-li v péči kardiologa a chodíte na pravidelné kontroly, pak je vše nejspíš pod kontrolou a obávat se nemusíte. Kdyby Vám hrozil fatální výpadek činnosti srdce, dostala byste jistě "budíka".

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: