Stahování šourku

Dobrý den, mám dotaz. Často mám hlavně po ránu když se probudím nepříjemně stažený šourek a hrubší povrh kůže. Může to něco znamenat? Na záchod chodím normálně. Během 2 dnů tento stav odezní. Při tom mívám menší tlak v podbřišku, křeče. S plynatostí je to někdy horší. Chtěl bych ještě podotknout jestli to nemůže mít souvislost, když si občas vezmu na noc půlku Neurolu na uvolnění když nemůžu spát, ale to by vliv nemělo mít že? Děkuji Michal.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s tou kůží šourku jde o normální jev, kdy dochází k jeho stahování v závislosti na teplotě a vzrušení. Stáhnutí podkožního svalu šourku může být spojeno s pocity v podbřišku, protože odtud se tento sval odděluje

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: