Stimulen

Dobrý den, zajímalo by mne, zda má Stimulen vliv na antikoncepci Jeanine, jestli může snížit spolehlivost a zda se po něm přibírá..Děkuju

Odpověď odborníka:

Stimulen přispívá k vyrovnání hladiny steroidních hormonů v ženském organismu, podporuje získání a udržování normální hormonální rovnováhy. Obsahuje přírodní látky z rostlin serenoa (druh palmy), dioscorea (divoký jam alias smldinec) a damiana (rostlina s přímo tímto českým názvem). Protože je to však doplněk stravy a ne lék, zkoušky na společné působení ev. ovlivnění provedeny nebyly. Z podstaty věci si myslím, že k ovlivnění nejspíše nedochází, ale s jistotou to říci nemohu. Po dobu užívání Stimulenu raději používejte k HA ještě kondom. K přibírání se také nemohu vyjádřit, je to prostě bylinkový doplněk stravy - je to jakoby jste pila bylinky a ptala se, zda se po nich může přibrat na váze? Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x