Štítnà žláza

Dobrý den Před dvěma měsíci jsem měla zánět pohrudnice. Od té doby mi není dobře. Cítím se pořád unaveně a malátně v noci se často budím a po probuzení se cítím hodně nervózně. Paní doktorka mi brala krev. Dělala mi celkový krevní obraz a testy na nějaké bakterie a bacily, ale nic nenašla. Napadlo mě jestli by to nemohlo být od štítné žlázy. Babička se se štítnou žlázou léčí.ysleíze, že je možné aby tyto problemy byly zpusobeny poruchou štítné žlázy nebo jestli mám paní doktorku poprosit ještě o nějaká koná vyšetření? Už jsem vážně zoufalá. Děkuji za odpověď. Denisa

Odpověď odborníka:

Milá Deniso, testy na štítnou žlázu je vhodné doplnit, ale nedá se spoléhat na to, že se tím určitě odhalí příčina Vašich potíží. Pokud budou testy v pořádku, poproste praktickou lékařku, aby Vás poslala k odbornému vyšetření na interní ambulanci.

MUDr. Markéta Macková
MUDr. Markéta Macková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka v Třebíči

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: