Štítna žláza

Dobrý den ,paní doktorko prosím vás mám sníženou funkci štítné žlázy ,beru Letrox,v posledni době když předkloním hlavu mám pocit jako když se dusím,je možné že by mi štítná žláza rostla dovnitř?děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nijak typický přiznak růstu štítnice to není, nicméně, možné je všechno. Pokud máte obtíže na krku, ideální je požádat Vašeho endokrinologa o ultrazvukovou kontrolu, pokud jste jí v blízké minulosti neměla udělanou. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: