Stomatologie

Chtěla bych se Vás zeptat, zda je možné s uraženým zubem (horním řezákem) zajít na zubní pohotovost i když úlomek není nijak velký. Ale zub mě bolí a můj zubař je na dovolené. Děkuji

Odpověď odborníka:

Jistě, při bolesti můžete zajít na zubní pohotovost. Budou se snažit vyřešit vaši bolest a zub ošetřit tak, aby nebolel. Co se týká následné úpravy po uražení, tak aby zub vypadal celý a zdravý budete muset počkat na vašeho zubaře. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: