Šum v uších

Dobrý den Trápí mě pískot či šumění v hlavě, v uších. Dříve jsem pracoval v hlučnějším prostředí, ale již nejméně dva měsíce jsem se žádnému nadměrnému hluku nevystavil. Před týdnem jsem letěl letadlem do Anglie a už 3 den mě trápí trvalý hluk v hlavě. Dříve se jemný pískot občas objevil, před spaním, když jsem četl. Pomohlo mi, když jsem zacpal nos a snažil ve vydechnout. Pískot většinou odešel. Nyní to nezabírá a pískot je proměnlivý, ale trvá třetí den. Silnější ton se projevuje u cvičení, když mám hlavu dole. Jsem v zahraničí za prací, tak se mi nechce vracet do Čech na vyšetření. Může se jednat o nějaké problémy v důsledku letu letadlem, že nějak zalehly,hrozí tu tinitus či jiné problémy? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážený pane Tomáši, poruchu sluchu nejlépe posoudí ORL lékař, případně neurolog. Doporučuji Vám vyhledat příslušnou ambulanci, zejména, jedná-li se o oboustranné příznaky. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: