Summamed

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to se sportovní zátěží po antibiotikách Summamed. Bral sem 2 balení po 3 prášcích. V lékárně mi říkali, že tyto antibiotika po dobrání ještě týden působí. Tak zda-li po tomto týdnu klidu po dobrání mám být ještě v klidu nějakou delší dobu? Nebo už můžu normálně začít sportovat. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Doporučuji řídit se radou lékárníka, Sumamed má dlouhý tzv. postantibiotický efekt (působí ještě dlouho po doužívání poslední tablety) a je proto vhodné dodržovat ještě asi týden klidový režim. Dalším důvodem pro relativní klid je fakt, že se zotavujete z prodělané nemoci.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: