Sundání sádry-rozhýbání kloubu

Dobrý den, Je mi 17 let,hubená postava. Asi před necelým měsícem jsem si naštípnul loket.Sádru jsem měl na 3 týdny,ale doktoři říkali,že by to srostlo i bez sádry. Sundali mi jí 27.12 2011 a ted se to občas snažím rozhýbat. Žádnou rehabilitaci nemám ani doktor říkal,že to není potřeba,ale prý s tím mám se občas snažit hýbat.Po 4 dnech ruku natáhnu tak na 75%.No prostě jí nepropnu.Myslíte,že ruka za pár dní bude fungovat jako vždy?Nebo co bych proto měl udělat? Děkuju moc!

Odpověď odborníka:

Rehabilitace je na místě, zajděte si ke svému praktickému lékaři, určitě vám doporučení na rehabilitaci rád napíše.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: