Svalové spasmy

Pane doktore moc vám děkuji za odpověď týkající se svalových spasmů po potratu. Zapomněla jsem podotknout že narkóza proběhla dvakrát po sobě - v rozmezí 10 dnů. Je tedy opravdu možné, že se záda takto "stáhly" a neustále ty svaly kolem bolí? U ortopeda jsem byla, neshledal na páteři žádné jiné vady kromě spasmů u páteře. Že ale udělá takové trable narkóza jsem netušila - jednalo se o krátkou narkóza. Co byste doporučil z masáží, ty klasické moc neuvolňují, Breussova nebo Shiatzu? Moc a moc děkuji za odpověď, už nevím co si počít - u nikoho z lékařů nenacházím pomoci, neuroložka zase tvrdí, že ta štítná žláza taky napomáhá tuhnutí svalů.

Odpověď odborníka:

Posoudit stav svalstva by měl rehabilitační lékař nebo ortoped, který se zabývá rehabilitací. Jistě, že zhodnocení laboratorního širokého vyšetření napomáhá stanovení diagnosy a provedení léčby. obraťte se o radu a pomoc i na rehabilitaci

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: