Sydrom karpálního tunelu

Dobrý den! Lékař mi diagnostikoval na pravé ruce synndrom karpálního tunelu.Dostala jsem žádanku a odbornné vyšetřenní na neurologii(objednaná na 16.9. 09 ).Chci se však zeptat, zda je nnormální při tomto onemocnění že mám jakoby celou dlaňn oteklou a téměř emohu hýbat prsty krom malíčku.Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Jitka Sochnová

Odpověď odborníka:

Ano, otok dlaně i porucha hybnosti prstů se u tohoto onemocnění může objevit, vše je způsoveno útlakem nervů a cév procházejících zápěstím ( karpálním tunelem).

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: