Syfilis

dobrý den je možné aby mně žena nakazila při orálním styku syfilis a projevilo se to vředem na vnitřní straně stehna? udělal se mi nevím přesně kdy, vymáčkl jsem ho a po několika dnech až týdnu zmizel, ale objevil se na druhém stehnu přesně naproti také jsem ho vymáčkl a mizí. pokud to je možné a teď je cca13 týdnů potom můžu se spolehnout na domácí test z lékárny? ˇžádný jiný problém nemám. děkuji s pozdravem Martin

Odpověď odborníka:

Tato nákaza možná je, ale projevy syfilis - tvrdý vřed - vymačkat nejde a je to jen povrchový defekt kůže. Takže se domnvám, že o syfilis nejde. V přáípadě pochybností by však bylo vhodné vyšetření protilátek z krve.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x