Syfilis

Dobrý den, milý pane doktore, ráda bych se Vás na něco zeptala. Můj přítel má syfilis. Já naštěstí nakažena nejsem. Přítel byl hospitalizován v nemocnici, byla mu nasazena antibiotika a nyní byl propuštěn do domácí péče. Sexuální zdrženlivost je samozřejmostí, ale ráda bych se zaptala, jesli je pro mě nějaké ryziko třeba jen líbání partnera. Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je váš přítel již úplně vyléčen (to musí určit ošetřující lékař!), pak již není rizikový z hlediska toho, že by vás mohl nakazit při líbání. Sexuální zdrženlivost je však na místě. Pohlavní nemoci se nejvíce vyskytují právě u těch, kteří mají pohlavní styk více než s jedním partnerem.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: