Syfilis

dobrý den,chtěla bych se zeptat zda na fotkách které Vám posílám je možné že se jedná o syfilis,jde o známého toto se mu udělalo po necelých 3 týdnech po nechráněném pohlavním styku,říká že jen dvakrát zasunul.Taky tvrdí že se mu to zvětšuje a že ho to trochu bolí a mokvá. děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Takto by primární projev syfilis mohl vypadat,. ale nemělo by to bolet. Pokud je projev bolestivý, může jít o opar.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dotaz | Od: petr | 22.10.2015 16:08
píšu za svéhon kamaráda, už 5 měsíc má na poh.
údu tržné ranky,byl u lékaře-napsal mu ketazon
mast,prý to je od onanování,což se mi nezdá to by
už měl za 5 měsíců vyléčený a ono nic tak vás
prosím o vysvětlení....je to heterák ,není
gay.....děkuji za odpověd...p.j.liberec
reagovat
re:dotaz | Od: uLékaře.cz | 26.10.2015 13:09
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: