Syfilis

Dobrý den, obávám, se že jsem dostal syfilis, od nechráněného styku uběhlo 91 dní a objevili se dva "puchýřky", jeden jsem vymáčkl úplně, je už třetí den začervenalý a nelepší se, ale není tam žádný výpotek, je zhruba 3 cm nad penisem, mám akné na obličeji, tak jsem myslel, že jde o akné zaviněné špatnou hygienou, ten druhý jehož foto posílám je přímo na penisu a obejvil se jako druhý, teče z něj žlutobílá hmota a není narozdíl od prvního jako vřed, ale jako rozrušení pokožky bez nehmatatelného vyboulení. První při dotyku bolí, druhý nikoli. Můžete se prosím podívat, jestli to může být syfilis či něco jiného. A mám ještě dotaz, kdy obyvkle po penicilinové léčbě úspěšné je jisté či je už bezpečné mít sex, kdy už člověk nemůže někoho infikovat po léčbě? Mockrát děkuji. Martin

Odpověď odborníka:

Podle fotografie by o syfilis jít mohlo, ale může to být i opar. Bezpečný sex je možné provozovat až po kontrolních sérologických testech.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x