Syfilis

Dobrý den. před měsícem jsem měl nechráněný orální styk (byl poskytován mě). Nyní se mi na přirození vytvořil načervenalý "boláček". Může se jednat o příznak Syfilidy?

Odpověď odborníka:

|Podle fotografie se diagnoza udělat nedá navštivte kožního lékaře,tam nepotřebujete doporučení praktického a ten vás vyšetří a provede krevní test,aby jste měl klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x