Syndrom pco

Hezký den, prosím o Váš názor. Ve středu mi lékařka na základě UTZ oznámila tuto diagnózu s tím, že chce ještě udělat hormonální profil. Já jsem ale v roce 2013 2x otěhotněla, bohužel ani jednou to nevyšlo, jednalo se o zamlklè těhotenství. Co mě zajímá, může to být příčina? A myslíte, že je laparospokie tedy nutná? Po těch revizích a narkozách se mi moc nechce... Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Váš dotaz nelze posoudit, může to být příčina a nemusí, laparoskopie uvolní vajíčka z vaječníku,aby došlo k oplodnění - přesněji poruší jeho pevnou slupku. Zda je nutná, nemohu posoudit, neznám Vaši anamnézu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: