Tantrický sex - dotaz

Dobry den, mam dotaz s pritelkyni se kterou bydlim jsme se casto milovali bez vyvrcholeni proste vcas to zastavit a orgasmus oddalovat nakonec si ho privodit jindy. Sex s orgasmem a ejakulaci jsme meli tak 5x do tydne. Ale diky tomuhle jsme se mohli milovat casteji a porad v tom bylo hodne vasne. takze po milovani bez orgasmu prislo milovani s orgasmem treba druhy den (mam pocit ze neco podobneho je tantricke milovani). Chci se zeptat jestli to neni nebezpecne nemuze to mit treba negativni vliv na vznik rakoviny prostaty(co jsem o tom zjistil tak nema ale mam potrebu se zeptat). Uz to asi rok nedelame, vse je v poradku nic neboli ani nebolelo... Dekuji mockrat Petr

Odpověď odborníka:

Tetno způsob sexu by neměl mít žádné negativní zdravotní následky.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: