Těhotenská cukrovka

dobry den!mam na vas dotaz z gynekologie a diabetologie!!jsem ve36tta mam těhotenskou cukrovku,den ode dne ji mam vyši i přesto že dodržuji nařizenou dietu!!picham si inzulin 3krat deně a toho mam každy den vyši protože mam neustale vysoky cukr!!picham si 30čarek rano,18odpoledne a večer14!a to mam opravdu každy den čim dal vyši,začinala jsem na4čarek!!mam strach o svoje prvni mimčo když to jsou takovi skoky!!nebylo by lepši vyvolat porod o něco dřive??ditě by mělo byt už plně vyvynuto a nemělo by hrozit žadne riziko!!nikdy jsem s cukrovkou žadne problemy neměla a tet tohle už4měsice jsem na inzulinu a nemužu se nikam hnout protože se musim hlidat atd...mam ztoho už deprese a chci to mit zasebou!!prosim,prosim poradte mi!!jooo a jak to mam řict svemu gynekologovi??nashledanou!

Odpověď odborníka:

Určitě navštěvujete těhotenskou poradnu pro riziková těhotenství, kde o Vás i vývoji Vašeho miminka mají úplné informace. Je pravda, že v 36. týdnu těhotenství už je miminko relativně dobře yvvinuté, ale stále by byl takový porod ještě předčasný. Váš gynekolog vidí nejlépe na ultrazvuku a monitoru, jak se mimnku daří a podle toho se pak rozhoduje o vyvolání předčasného porodu. A nebojte se, pokud budete správně dodržovat léčbu, Vašemu miminku nic nehrozí.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: