Těhotenský test 24 dní po styku, můžu věřit negativnímu výsledku?

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se zeptat zda by mi těhotenský test už spolehlivě 24 dní od poslední soulože dokázal potvrdit, že těhotná nejsem? Těhotenských testů jsem si udělala víc a všechny vyšly negativní. Pohlavní styk proběhl s kondomem asi 1 nebo 2 dny před menstruací. Menstruační cykly mám docela nepravidelné. Již delší dobu cítím tlak a občasnou bolest dole v zádech a někdy i břicho. Může být ta bolest od páteře? Mám skoliozu a docela velkou. Vím, že bych měla vyčkat do další menstruace, ale jsem nervózní.Musím jít dnes na RTG hlavy, to by se asi v případném těhotenství nemělo. Můžu to brát jako že nejsem těhotná, když mi už asi 4 testy ukázaly negativní výsledek? Poslední jsem si dělala dnes ráno po 24 dnech od posledního pohlavního styku. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Gravitest je positivní již za 5-6 dní po koncepci, takže myslím, že můžete být zcela klidná, bolesti budou velmi pravděpodobně od páteře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dotaz | Od: Marketa | 20.10.2016 10:03
Dobrý den od konce září neberu HA
poslední Mens.byla 5.10 od te doby
mám asi přes týden bolest
hlavy.nafoukle břicho nechuť jídlu. A
poslední par dny křeče v podbřišku a
bolest beder je možné tak rychle
otěhotnět
reagovat
re:Dotaz | Od: uLékaře.cz | 20.10.2016 10:11
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím Vás,
abyste dotaz zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: