Těhotenský test a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci Tri-regol a brala jsem i antibiotika. Zajímalo by mě, jestli když si udělám těhotenský test, jestli antikoncepce neovlivňuje výsledek testu. A zda, když je žena těhotná a bere antikoncepci má normálně menstruaci. Děkuji

Odpověď odborníka:

Nechápu smysl testu, když berete antikoncepci a menses je pravidelná, natikoncepce test neovlivnuje ale nejste li těhotná bude negativní. Těhotná žena nemá menses.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: