Těhotenský test

Paní doktorko, je to měsíc, co jsem měla pohl. styk a dnes jsem si dělala TT a byl negativní, Můžu tomu věřit nebo musím dělat další? beru antikoncepci ale měla jsem průjem a zvracela jsem, tak jsem se chtěla ujistit. děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po měsíci se na test spolehnout můžete. Není třeba dělat další.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: