Tehotensky test

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chci si být jistá, že nejsem těhotná. Teoreticky mohu být ve čtvrtém měsíci, žádné příznaky těhotenství nepozoruji (nebylo mi špatně, menstruace pravidelná). Mám ale pocit, že jsem trochu ztloustla. Chci si pro jistotu udělat test, ale nevím kdy je nejvhodnější doba. Má cenu ho dělat v průběhu menstruace, nebo je lepší počkat až po skončení? A nakolik jsou testy spolehlivé? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Test je naprosto spolehlivý již 5- den po koncepci,pokud máte podezření na 4 měsíc gravidity rozhodně urychleně zajděte na gynekologii k vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: