Těhotensky test

Včera jsem tady psala tento text jinému gynekologovi tento text: Dobrý den.. 24.2. jsem měla dostat menstruaci ale nedostala jsem ji.. kdysi jsem měla nepravidelnou menstruaci ale několik měsicu ji mam 24.2. ustálilo se to si myslim že když jsem začla žít sexuálně.. toho 24.2 jsem si odpoledne udělala jeden těhotensky test byl negativni.. naposledy pohlavni styk jsem měla v sobotu a ve čtvrtek taky... jinak před tim take ale už nevim kdy.. od ponděli mě začly bolet prsa.. a začla jsem mit bily vytok.. a v utery mi bylo hrozně špatně.. neměla jsem chut na jidlo.. dneska jsem si udělaa ráno další těhotensky test a byl negativni... a dneska mě začly bolet i vaječniky.. vždy to trochu zabolelo a pak přestalo... a na gynekologii mam jit až v ponděli.. a pohlavni styk jsme měli chraněny.. kondomem.. muj přitel nezaznamenal nic neobvykleho a ani přetrhly kondom.. jaka je pravděpodobnost otěhotnění? .. a nebyly ty těhotenske testy zbytečné? on mi nedpověděl: Zbytečné nebyly,s velkou pravděpodobností vyloučily graviditu,ale máte li bolesti vyšetření bude nutné,zhotoví se i krevní HCG které je přesnější a kvantitativní a i ultrazvuk pomůže k diagnoze. Příjemný den ... ale nedělala jsem ty těhotenské testy moc brzo? co když ty testy dva testy co jsem si dělala ještě nebyli pravdive..? .. protože je teprve čtvrty den co se opozdili.. a ještě k tomu dneska se přidaly trošku záda a mam hrozně velkou žizeň a o něco s epohledem zvětšily mi vaječniky? .. čim to muže byt? je to další přiznak těhotenstvi? .. a kdy bych si správně mohla udělat nejdřiv ten těhotensky test.. když jsem měla mit 24.2 menstruaci.. ale nemam..

Odpověď odborníka:

Těhotenský test by prokázal těhotenství, pokud Vás bolí břicho, běžte k lékaři, může se jednat o zánět. Testy zbytečné nebyly, těhotná pravděpodobně nebudete.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na zvířata – v zimě se stav zhoršuje
Články: Alergie na zvířata – v zimě se stav zhoršuje
Psi a kočky mohou být...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Kdy a jak snižovat teplotu
Články: Kdy a jak snižovat teplotu
Vzestup teploty je projevem...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x