Tehotenstvi

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Na začátku února jsme začali s pocetim a asi po týdnu jsem začala brát prášky na podporu početí. Další týden mne začali bolet prsa a mela jsem je natekle, ráno az do odpoledne mne bylo Špatně od žaludku a mela jsem pocit na zvracení. Nad prsama jsem mela viditelné modře žíly. A mela jsem pořád hlad. Porad to neustupovalo, ale tento týden jsem dostala ms, ale příznaky jsou stejné, jen prsa mne tak Už neboli. A před ms jsem si dělala test a byl negativní, a mela jsem týden zpoždění. Je možné ze jsem těhotná, nebo jsem byla?? A mela jsem samovolny potrat?? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den pravděpodobnost že jste byla gravidní je minimální.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: