Těhotenství

Mám dotaz ohledně opožděné menstruace.Před 40 ti dny jsem měla pohl.styk,následná menstruace přišla o 10 dní později a trvala jen 3 dny,po menstruaci jsem byla na laparoskop.op cyst na vaječnících,měla jsem dermoid,nyní mám opět zpožděnou menstruaci a lehké pobolívání v podbřišku a menstruace stále nikde.Byla jsem na pohotovosti jelikož jsem měla slabí zánět moč.cest,dostala jsem amoksiklav,v moči hcg nebylo.Dělala jsem si i doma těh test a také vyšel negativní.Myslíte,že můžu být těhotná?když je to od sexu už 40 dní a testy vychází negativně?Nemůže třeba výsledek testu něco ovlivnovat?Užívám jen persen forte jsou to přírodní léky na zklidnění.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Těhotenství je opravdu velmi nepravděpodobné.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: