Těhotenství

dobrý den,brala jsem antikoncepci 2měsíce a pak jsem ji přestala brát.Menstruaci jsem dostala za 11.dní.Ted čekám měsíc a půl a menstruaci jsem ještě nedostala.Podle těhot.testu těhotná nejsem.Myslíte,že se mi to srovná a těhotenství nemusím očekávat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenské testy jsou spolehlivé zhruba na 98%. Přesto ale pravděpodobně těhotná nejste. Vaše tělo tak jen reaguje na náhlé vysažení hormonální antikoncepce. Přesto bych ale doporučoval ještě konzultaci u gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: