Těhotenství

Dobrý den, už od května, mě trápí to, že bych mohla být těhotná. Rozešla jsem se s přítelem, takže jsem brala prášky velice nezodpovědně, né v 10 h, kdy je beru, ale kdy jsem chtěla, jeden jsem si i zapomněla vzít. Pak jsem spala klukem, který se teda neudělal. Od té doby mám tak nějak pocit plnosti v břiše a k večeru a ráno ho mám nafouklé. 20. a 24. června jsem si dělala odpoledne těhotenské testy a byly negativní, v červnu jsem menstruaci měla, ale už o den dříve, v červenci jsem jí měla místo 4 dne spíše 3 a půl a teď jsem jí dostala místo v neděli ráno až k večeru a končila mi tedy normálně, ale myslím, že byla slabší, dělala jsem si test ještě 17. července a také mi vyšel negativní. Je fakt, že během těch 3 měsíců byly i stresové situace. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Když byly testy opakovaně negativní je gravidita nepravděpodobné, pro klid duše zajděte na gynekologii,tam vám udělají krevní test,který je kvantitativní a tím i přesnější a případně ultrazvuk a rozptýlí vaše obavy a zbaví vás stresu, který může poruchu cyklu způsobit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: