Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, 14.10.2015 jsem bohužel podstoupila interupci, od té doby povinně používáme s partnerem ochranu abychom už toto nemuseli podstupovat, nicméně dnes mne začalo píchat a pálet v levém prsu i v levé části podbřišku, je možné abych byla opět těhotná i přes ochranu? Ještě podotýkám že momentálně požívám silné antibiotika na zánětlivou angínu a je možnost že ty bolesti jsou spíše z toho jako vedlejší účinek? Popřípadě kdy je možnost další interupce kdyby náhodou, až po 14. Dubnu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud je menses pravidelná není gravidita příliš pravděpodobná pro jistotu si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: