Těhotenství

dobrý den pane doktore, chci se zeptat, jestli může být perličková koupel v 33.týdnu těhotenství nebezpečná.Mám velké křížové bolesti a proto jsem chtěla toto vyzkoušet. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Sice většina balneoprocedur je v graviditě kontraindikována,myslím ale ,že nepůjde li o vířivku, příliš horkou vodu ,proud nebude směřovat přímo na břicho a rozumnou dobu použití nebránil bych se tomu

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: