Těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, je možné otěhotnět po vysazení antikoncepce ze dne na den, nedobrala jsem platíčko HA a mám nechráněný sex, miminko si moc přeji. Menstruaci bych měla dostat příští týden, kdybych dobrala plato, tak jak se má, (platíčko 21 pilulek, já přestala jíst po 8 pilulkách...do konce plata zbývalo 13 pilulek) je možnost, že teď by měly probíhat plodné dny ? děkuji, hezký den

Odpověď odborníka:

Gravidita je při nepravidelném braní antikoncepce možná vyčkejte a když by se nedostavila menses udělejte si gravitest,¨ Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: