Těhotenství

Dobrý den, jsem 17 léta studentka gymnázium a těhotenství by se mi teď opravdu nehodilo. Ve čtvrtek 4.2 mi pravděpodobně začala ovulace, v neděli 7.2 jsem měla s přítelem chráněný pohlavní styk, kondom jsem hlídala a přítel se neudělal do mě, když jsem pak ale kondom sundávala, byl jen shrnutý a velké množství sperma bylo na matraci vedle mě. Kondom jsem kontrolovala, zda není nikde větší dírka, protože kaluž byla opravdu veliká, ale nic jsem nenašla. Myslíte, že by se mohlo dostat něco do mě? Bohužel jsem obrovský nerváček a dokážu si všechny příznaky vsugerovat. Moc děkuji za odpověď, snad se bojím zbytečně. Předem děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Gravidita se zcela vyloučit nedá pokud by se nedostavily menses v termínu udělejte si gravitest, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: