Těhotenství

dobrý den už přs půl roku užívám letrox 50 půl tablety ráno a chtěli bychom s manželem druhé dítě o které se pokoušíme už přes 3roky myslíte že mám šanci ještě otěhotnět byla jsem léčena i na neplodnost a první těhotenství přišlo používání clostibegztu děkuji moc za odpověď s pozdravem Jana

Odpověď odborníka:

I když se léčíte se štítnou žlázou, můžete přirozeně otěhotnět a donosit dítě. Důležité je, aby byla normální hladina hormonů štítné žlázy v krvi. Pokud se zatím nedaří otěhotnět, mohla byste vyzkoušet např. rehabilitační metodu podle Ludmily Mojžíšové ( kurzy bývají při centrech asistované reprodukce).

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: