Těhotenství

Dobry den, chtěla sem se zeptat beru antikoncepci triregon dnes se do me muj kluk striknul je mi 16 let. On nemel žádnou erekci jen citil, že strika poradte mi prosim jestli mohu byt těhotna a jestli se neda nejak tehotenstvi prerazit (ne potratem).

Odpověď odborníka:

Antikoncepce by Vás měla chránit, když ji užíváte správně. Možností je postkoitální antikoncepce - Postinor

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: