Těhotenství

a máte zkušenosti u pacientu které toto měli takový problém že otěhotněli? a nevíte v jakém rozmezí po braní léku? to mě hrozně zajímá

Odpověď odborníka:

Otěhotnět můžete. Na to ostatní vám nemohu odpovědět. Musíte konzultovat se svým endokrinologem.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: