Těhotenství

  • Dotaz od: Kateřina Tůmová
  • Publikováno: 13.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, podle těhotenských testů jsem těhotná. Ve středu u lékařky nebylo na ultrazvuku nic vidět a tak mi byla odebrána krev na hCG na další odběr jdu v pondělí. Už týden špiním lékařka mi řekla že je to z děložního hrdla né z dělohy. Špinění ale zesiluje a dnes mě i bolí břicho jako při menst. a špinění už je hodně silné a začíná tam být i krev. Mám se znepokojovat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,bez podrobného vyšetření bohužel nelze vyvozovat závěry. To co uvádíte mi normální nepřijde, ale nechci Vás zbytečně strašit, je stejně tak možné, že je vše v nejlepším pořádku.Vyčkejte na pondělní výsledky hCG a gynekologické vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: