Těhotenství

Dobrý den,ráda bych se Vás zeptala:dnes mi lékař sdělil že jsem těhotná ale ještě nejsou slyšet srdeční ozvy jedná se o začátek těhot.které vzniklo po IVF,na kontrolu jsem objednaná ještě za deset dní.Je tato situace zcela v pořádku?Ve zprávě je uvedenoAVF,intrauterinně 1 plodové vejce12,7mm´=5+1.Na netu jsem se ale dočetla že by mělo býti již více mm a i srdeční ozvy .Ne že nevěřím svému lékaři ale pro jistotu se obracím na Vás.Moc si přeji miminko a dlouho se nedařilo.Jinak můj cyklus nebyl nikdy po28 dnech.Děkuji za odpověď a omlouvám se zda píši nesrozumitelně. Zuzana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jste-li 5+1, nemusí být ještě srdeční akce plodu patrná, na ultrazvuku je srdeční akce zachytitelná nejdříve 6.-7. týden těhotenství, akusticky jsou ozvy slyšet až 12. týden. Můžete tedy být zcela klidná a důvěřovat svému lékaři.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: