Těhotenství

Dobrý den, jsem v 32. týdnu těhotenství, a mám tlaky v podbříšku a to hlavně při nucení na malou, které bývají někdy dost silné. Jinak je průběh těhotenství v pořádku a miminko váží 1.800g. Je to mé druhé těhotenství. Můj gynekolog mi sdělil, že mi akutně hrozí předčasný porod, poněvadž se mi vyhlazuje děložní čípek. Tímto jsem se chtěla zeptat na Váš názor a jak moc je to v mém případě podle Vás nebezpečné. Ještě jsem chtěla dodat, že jsem byla už od počátku těhotenství ve stresu z rodinných důvodů. Bylo mi zděleno, že mám být v klidu a odpočívat. Myslíte,že to stačí? Děkuji mnohokrát za Vaši odpovědˇ

Odpověď odborníka:

Určitě byste měla dodržovat spíše klidový režim, ale jestli máte malé dítě, asi to moc nepůjde. Nenosit nic těžkého, neprovozovat sex. Při jakémkoli zhoršení stavu - bolesti, výtok, krvácení - ihned kontaktovat lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Snížit rizika spojená s cílenou léčbou může i sám pacient
Články: Snížit rizika spojená s cílenou léčbou může i sám pacient
Ačkoliv je biologická léčba...
Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Články: Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Myslíte si, že rýmu stačí...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Lidé s depresemi více kouří
Články: Lidé s depresemi více kouří
Někteří odborníci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: