Těhotenství

Dobrý den, měla bych dotaz. Měla jsem pohl. styk (dnes) se svým partnerem a dnes jsem brala poslední antikoncepční pilulku (před menstruací). Bohužel jsem si před 5ti dny vzala pilulku od cca. 10hod. později, než bývá zvykem. Jaké je prosím riziko, že bych mohla otěhotnět? Děkuji předem za odpověď. T.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste nezpozdila s užitím tabletky o více než 12 hodin, neměl by být antikoncepční účinek snížen, tedy byste neměla otěhotnět.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: