Těhotenství

Dobry den, Tři měsíce beru novou nizkohormonalni antikoncepci. Před 2ma dny jsem dobrala 3 platícko, vždy hned druhy den silne krvacim ale tentokrat skoro nic, jen svetle načervenalé když jdu na záchod. Během měsíce jsem si asi 3 prášky vzala az druhy den a během toho měla normální sex. Uz dva týdny me poboliva v podbříšku a zádech, je možné těhotenství? Dekuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud byla prodleva delší než 12 hodin není gravidita vyloučena pokud menses nepřijdou v 7 denním intervalu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: