Těhotenství v době užívání antikoncepce

Dobrý den, již 2 roky pravidelně užívám antikoncepci Lindynette 20. Poslední menstruaci jsem měla o 4 dny dříve než po dobrání celého plata prášků a menstruace byla slabá a trvala krátce. Po týdnu jsem začla užívat další nové plato a od té doby mám bolesti v podbřišku, které trvají 5 dnů. Mám navštívit lékaře, nemůžu být těhotná? Nemůže antikoncepce pokud bych byla těhotná poškodit plod?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud jste nebo nejste těhotná, Vám řekne těhot.test. pokud máte bolesti, bylo by dobré navštívit gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: